MamaRika поділилася ностальгійними відео та показала, де проходило її дитинство, а "вишенькою на торті" стали фотосесії в соняшниковому полі.

Співачка зізналася своїм підписникам в Instagram, що народилася у Червонограді, що на Львівщині, вона розповіла, що довгий час не могла потрапити додому, щоб залишитися. А тепер випала нагода побути тут довше, і коли зайшла до хати - розплакалася.

MamaRika. Фото: скриншот Instagram
MamaRika. Фото: скриншот Instagram

Дівчина розповідає, що відчуття дуже глибокі, ностальгійні та особливі. Вона показала свою кімнату, нагороди, які отримувала в школі і навчанні, а також розмістила невеличке відео з вотосесією в соняшниковому полі, та зізналася: "Україна - столиця мого серця".

MamaRika. Фото: скриншот Instagram
MamaRika. Фото: скриншот Instagram

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Дівчина розповіла, що в юності була неслухняною, вмикала музику на повну гучність та змушувала сусідів викликати поліцію.

MamaRika. Фото: скриншот Instagram
MamaRika. Фото: скриншот Instagram

У коментарях співачку підтримали, та залишили приємні коментарі під відео:

"Червоноград, це найкраще місце, я там народилася", "Соняхи", "Неймовірно", "Краєвид ніби на моїй рідній Херсонщині...ніби вдома", "Красуня", "Можна привіт від вас ви такі класні люблю вас", - написали в коментарях.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що MamaRika отримала по попі від чоловіка Мадонни, коли відпалювала з Надею Дорофєєвою та Яною Соломко

Як повідомляв "Знай.ua" MamaRika після повернення додому показала, від чого отримує неймовірний кайф.

Також "Знай.ua" інформував, що MamaRika показала за чим дуже скучила за кордоном.