Українська телеведуча, модель, нутриціолог та володарка розкішної фігури Валерія Крук, яку також усі знають як Кульбабу, регулярно радує шанувальників свіжими постами у соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 260 тисяч людей.

Валерія Крук побувала в Соборі Святої Софії в Стамбулі, який є визначною пам'яткою візантійської та світової архітектури і включає дві релігії: християнську і мусульманську. Дівчина показала, як виглядає це святе місце всередині, сила якого відчувається навіть через фото.

Знаменитість зазначила, що Собор справді чарує своєю красою буквально в кожному куточку, але все ж таки її дуже тягне додому в Україну, де зараз триває жорстока війна з російськими окупантами.

"Немає нічого кращого за рідні стіни, навіть під ракетами ❤️‍🔥", - заявила Валерія Крук.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Варто зазначити, що артистка вже якийсь час живе в Туреччині, Стамбулі. Раніше вона зізнавалася, що мало не силою змушує себе виходити з дому і навіть такі вражаючі краєвиди не тішать її, як це бувало зазвичай. Дівчина всім серцем вболіває за рідну країну та земляків.

Валерія Крук, фото з Instagram
Валерія Крук, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що Валерія Крук зіткнулася із серйозними проблемами через стрес під час війни: "Почала відчувати внутрішні органи"

Як повідомляв Знай.ua, Валерія Крук поскаржилася на труднощі життя у Стамбулі: заважають натовпи туристів, доводиться боротися за місце для фото.

Також портал Знай.ua писав, що Валерія Крук оголила апетитні ніжки та показала, якою може бути українська краса: "Турки в шоці"