Відома українська співачка Оля Цибульська розповіла про серйозну небезпеку, на яку вона напоралася вдома. Що сталося знаменитість пояснила в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Оля Цибульська перебуває у постійному контакті з шанувальниками та робить це в основному за допомогою соцмереж. Зірка радує новими фото та відео, розповідаючи, що цікавого відбувається у її житті. На цей раз знаменитість розповіла про небезпечний випадок будинку.

Оля Цибульська. Фото: скрін youtube
Оля Цибульська. Фото: скрін youtube

Так, Оля Цибульська поділилася, що готувала їсти на кухні, як раптом відчула запах газу. Співачка злегка злякалася і звернулася за допомогою до фахівців, адже витік газу – це серйозна небезпека, яка може обернутися фатально.

"Готувала обід, відчула запах газу та викликала газову службу. Газова служба приїхала та нагадала правила, які ми вчили на ОБЖ, але вони забулися", - розповіла співачка.

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

На щастя, нічого серйозного не сталося, і ситуація не несла загрози Олі Цибульській та її родині.

"У нас все окей, нічого не тече. Будьте уважні", - додала зірка.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Оля Цибульська зі сльозами на очах попрощалася з близьким другом, життя якого забрали окупанти: "Моє серце на шматки".

Також наш портал інформував, Арсен Мірзоян розмазав Єфросініну та Полякову по стінці за небажання переходити українською: "Просто закрий нах*й".

Крім того, ми писали, 19-річна донька Олени Кравець із "Кварталу 95" засумнівалася в учителях через одне фото: "Стерто та забуто з історії".