Відома українська актриса, зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко показала, як у світі висміюють росіян, які починають пожинати плоди розв'язаної ними війни. Ролик артистка опублікувала у сторіс на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Вікторія Булітко постійно перебуває на зв'язку з шанувальниками, але вкрай рідко тішить особистими фото чи відео. Зірка здебільшого ділиться важливою та корисною інформацією, а нерідко й чимось кумедним, аби підняти українцям настрій.

Вікторія Булітко. Фото: скрін youtube
Вікторія Булітко. Фото: скрін youtube

Цього разу актриса показала, як у світі тролять росіян, які здебільшого підтримують війну проти України і вже починають пожинати перші плоди.

Так, на відео чоловік стоїть на пляжі та порівнює росіян із чайкою. Паралелі він провів досить прямо, заявивши, що в той час, коли птах може летіти кудись хоче, у росіян такої можливості немає і не буде, ймовірно, ще довго.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами
Показати ще

Публікація Вікторії Булітко. Фото: скрін instagram stories
Публікація Вікторії Булітко. Фото: скрін instagram stories

"Бачиш чайку, так? Вона може полетіти куди завгодно, а росіяни не можуть", - каже чоловік на відео та заливається сміхом.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Вікторія Булітко з "Дизель Шоу" поділилася спогадами, як просиділа до світанку з Русланою Писанкою: "Знаю, ти зараз закриваєш небо".

Також наш портал інформував, Вікторія Булітко з "Дизель шоу" стала офісною богинею, натягнувши на себе все червоне: "Малість вмучена".

Крім того, наш портал інформував, Jerry Heil хоче перетягнути батьків у шоубіз після того, як вони зав'язали з м'ясним бізнесом: "Парочка – Максим та Одарочка".