Український виконавець, телеведучий, колишній учасник гурту "ДіО.фільми" Володимир Дантес, який зовсім недавно розійшовся зі співачкою Надією Дорофєєвою, зараз активно займається сольною кар'єрою і часто радує шанувальників цікавими постами на своїй сторінці в Instagram, де за ним стежить понад 710 тисяч людей.

Володимир Дантес зворушливо привітав рідну маму з днем ​​народження та поділився кумедними сімейними спогадами у новому пості. Як повідомив артист, 27 липня Марія Олексіївна відзначає ювілей. Так як жінка не любить фотографуватись, він розмістив чарівний знімок з далекого минулого.

Скріншот із Instagram, Вова Дантес
Скріншот із Instagram, Вова Дантес

"Це фото з нашої квартири в Харкові. Ти для мене така ж сильна, крута, красива і незламна, як і наше місто", - додав Дантес.

На честь такого свята співак вирішив розповісти своїй аудиторії найулюбленішу історію, пов'язану з мамою. Коли артист зробив перше тату, він набрався сміливості і одразу зателефонував мамі, а та відреагувала досить дивно, сказавши "Шо?! Ага, зрозуміла" і скинула слухавку.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

"Перетелефонувала через хвилин 10 і випалила:"Вова, я тут подумала, що теж зроблю тату. На правій сідниці портрет мого першого чоловіка, на лівій (через те що ближче до серця 🤣) портрет твого батька. Щоб коли я сідала, вони розуміли в який вони великій дупі" 🤣🤣🤣 Мам, дякую тобі за почуття гумору та свободу в думках!) P.S за це ти мене теж вб’єш, але ця історія - топ 🔥🔥🔥" - написав артист.

Раніше ми писали про те, що Володимир Дантес та Богдан Шелудяк хотіли "відграбастати" у чоловіка Даші Квіткової Микити Добриніна: "Залишайся тут"

Як повідомляв Знай.ua, Дантес отримав травму голови, коли справляв нужду над унітазом - Надя Дорофєєва ні до чого

Також портал Знай.ua писав, що Дантес оголився, щоб "скривдити" пригноблених росіян в Ізраїлі: "Від ганьби мітинги не допоможуть"