Відома російська балерина Анастасія Волочкова показала, як гуляє у темряві своєю ділянкою та згадала скандал із ялинкою, під яку вона справила потребу на очах у сусідів. Відео вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Анастасія Волочкова вирішила згадати гучний скандал, який стався з нею минулого року. Тоді балерина біля сусідського паркану справила потребу під ялинку у своєму дворі. Інцидент розлютив сусідів і набув широкого розголосу в медіа.

Анастасія Волочкова. Фото: скрін youtube
Анастасія Волочкова. Фото: скрін youtube

Так, Волочкова вийшла надвір і прогулялася ділянкою. Вона зазначила, що максимально огородилася від сусідів, щоб зайвий раз не бентежити їх. Також показала ту саму ялинку, яку вона "удобрювала" та натякнула, що більше цього не практикує.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

"Я ось під цією ялинкою пописала рік тому і це стало надбанням усіх федеральних телеканалів. А тепер бачите, у мене дзюрчить тільки струмок. Господи, як мені весело", - зі сміхом каже Анастасія Волочкова на відео.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Анастасія Волочкова скинула одяг і влаштувала сумнівний "трійничок" з Джигурдою та Івлєєвою: "Вічно в трусах і все життя через жопу".

Також наш портал інформував, Джигурда розділив Анастасію Волочкову і зупинив руку в небезпечній близькості з її зів'ялою "квіточкою": "Довіряю смаку Микити".

Крім того, наш портал інформував, що Таїсія Повалій простелилася перед Лукашенком під українську пісню, поки у Вінниці гинули діти: "Білорусь - моя батьківщина".