Український музикант, вокаліст гурту "Океан Ельзи" та один із тренерів на вокальному проекті "Голос країни-12" Святослав Вакарчук не дуже часто радує своїх шанувальників свіжими публікаціями в соцмережі Instagram, де за ним стежить трохи більше 300 тисяч людей.

Святослав Вакарчук презентував численним фанатам нову та дуже розкішну відеороботу "Океан Ельзи" на військову тематику. Як повідомив артист, текст пісні "Квіти мінних зон" був написаний ще кілька років тому. Планувалося, що вона увійде до нового альбому гурту у квітні 2022 року, але війна внесла свої корективи.

Військові, кадр із кліпу "Океан Ельзи"
Військові, кадр із кліпу "Океан Ельзи"

У кліпі є вражаючі кадри, зняті на Донбасі. Режисером та автором ідеї виступив Олег Томін. Дії відбуваються одночасно у двох вимірах – люди, які живуть у мирному місті та солдати на фронті, що борються з окупантами.

"Та найголовніше - це не два паралельні світи, а наша спільна, одна на всіх реальність. Коли на відстані руки - війна, на відстані руки - тил", - написав Вакарчук.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

А ще всі кошти від монетизації кліпу та пісні гурт пожертвує на нові автомобілі для ЗСУ.

"Тривога, біль, безсонні ночі очікування короткого повідомлення "все добре у нас", "я норм", "живий" або просто "+". І тут же - лють до ворога, яка перетворюється на рішучість, сміливість і непохитну віру у звільнення кожного метру своєї країни", - додав артист.

Раніше ми писали про те, що Святослав Вакарчук в оточенні воїнів ЗСУ анонсував розплату росії за терор: "Отримає нашу лють"

Як повідомляв Знай.ua, Святослав Вакарчук із "Океан Ельзи" вже запланував перемогу України: "Перше, що зроблю..."

Також портал Знай.ua писав, що Святослав Вакарчук зізнався, чому легендарний "Океан Ельзи" названо саме так: "У нього немає дна"