Зірка "Жіночого кварталу" та "Ліги сміху" Таня Песик показала, наскільки циклічна історія та зазначила, що повномасштабної війни було не уникнути. Цим знаменитість поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Таня Песик намагається не втрачати зв'язку з шанувальниками, тож приділяє чимало часу соцмережам. Зірка радує не лише новими фото з особистого життя, а й іноді радує кумедними публікаціями.

Таня Песик. Фото: скрін youtube
Таня Песик. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Таня Песик вирішила поміркувати на серйозні теми. Артистка опублікувала уривок фільму, в якому діалог між двома героями повністю описує те, що відбувається зараз в Україні.

Зірка зазначила, що хоч час іде та світ розвивається, але у відносинах росіян та українців нічого не змінилося. Перші, як і завжди, хочуть зробити більше зла українцям, які просто хочуть бути незалежними.

Популярні новини зараз
У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

"У мене немає слів. Ця війна була неминуча, час іде, а нічого не змінилося", - підписала публікацію Таня Песик.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" згадала, як "відривалася" разом із Вікторією Ткач та Наталією Могилевською: "З минулого життя..."

Також наш портал інформував, красуня з "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару показала, які подарунки для неї замовляють із Франції: "Бог благословив мене".

Крім того, наш портал інформував, Юрій Ткач із "Кварталу 95" із "чужою" дружиною показав, як готується до вступу України до Євросоюзу: "Зміни відбуваються через біль".