Ведучий популярних проєктів "Холостяк", "Холостячка" та "Україна має талант" Григорій Решетник захопив спільним фото з Артемом Пивоваровим та розповів, що викликає у нього почуття гордості. Цим телеведучий поділився на своїй сторінці із соціальної мережі instagram.

Григорій Решетник регулярно радує шанувальників новими фото та відео, на яких показує як події в особистому житті, так і робочі моменти. Цього разу він захопив теплим знімком у компанії талановитих артистів та дружини.

Григорій Решетник. Фото: скрін youtube
Григорій Решетник. Фото: скрін youtube

На новому фото Григорій Решетник позує в обійми з Артемом Пивоваровим, а поряд його дружина Крістіна Решетник зі співаком ALEKSEEV. Телеведучий зазначив, що українці найталановитіші у світі, що є приводом для гордості за свій народ.

"Україна – найталановитіша нація світу! Переможемо", - підписав фото телеведучий.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Шанувальники зазначили, що концентрація талановитих людей на фото досягла апогею.

"Про Боже, яке комбо талановитих людей", "Так, Україна - найкраща і найпрекрасніша країна і ми обов'язково переможемо цю війну, бо добро сильніше за зло і світло завжди перемагає пітьму", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що ведучий "Холостяка" Григорій Решетник люто виступив "проти" всього російськомовного: "Нехай перекладачами користуються".

Також ми повідомляли, що Олег Винник одягнув окуляри і відростив довгу бороду: чоловік Оксани Білозір показав, як хвороба змінила співака.

Крім того, ми писали, Tayanna розповіла, як під час заробітків у Польщі її ледь не заарештували, але врятувало "диво": "Такі пригоди у мене були".