Повідомляється, що у майбутньому шоу від Netflix будуть усі учасниці Spice Girls. Це однозначно викликає у фанів ностальгію.

Відповідну посаду оприлюднили на порталі «DailyStar»

Очікується, що 48-річна Вікторія Posh Spice, нині модний дизайнер, приєднається до Емми Бантон, Мелані Чізхолм, Джері Хорнер та Мелані Браун у документальному серіалі.

Шоу, як повідомляється, знімається команда Netflix, яка створила серіал "Останній танець", в якому розповідається історія баскетбольного аса Майкла Джордана.

Повний склад Spice Girls відсвяткував 21-річчя 1997 року (Зображення ITV)
Повний склад Spice Girls відсвяткував 21-річчя 1997 року (Зображення ITV)

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

The Sun стверджує, що мама чотирьох дітей Вікторія та її колишні колеги по групі підписалися на участь у серіалі, який розповість про їхнє сходження до слави.

Посилаючись на «Останній танець», співак Мел Бі сказав у недавньому інтерв'ю в Австралії: «Режисер і вся концепція того, як це було знято, справді дуже гарні. Тож ми робитимемо з ними нашу власну версію».

Повідомляється, що в проекті буде представлено анекдоти з того часу, коли вони були на вершині, а також нечувані історії.

Джері Хорнер, Емма Бантон, Мелані Браун та Мелані Чізхолм зі Spice Girls (Зображення PA)
Джері Хорнер, Емма Бантон, Мелані Браун та Мелані Чізхолм зі Spice Girls (Зображення PA)

Зірка сказала: "Реп у кліпі Wannabe я насправді написала в туалеті, поки інші дівчата співали. Мої діти кажуть: "Мамо, твоя музика пройшла повне коло", а я думаю: "О, вони зроблять мені комплімент". Потім мені кажуть: Це повне коло, тому що тепер ти просто вінтаж".

Вікторія, можливо, не приєдналася до решти учасниць Spice Girls у їхньому турі, але нещодавно її зняли на вечорі караоке, коли вона виконувала один із хітів гурту Stop Right Now під час сімейного свята.

Нагадаємо, що у мережі показали, як Вікторія Бекхем цілується з герцогинею.