Культовий дует Right Said Fred, який прославився своїми хітами 90-х I'm Too Sexy та Deeply Dippy, згадується у новому альбомі співачки Бейонсе.

Відповідну новину розмістили на порталі «DailyStar»

Зірковий співак Річард Фейрбрасс, відомий своїми хітами 90-х, зізнався, що дуже задоволений авторством нового альбому співачки Lemonade.

Вони були помічені в її треку Alien Superstar через п'ять років після того, як пара була вказана як автори пісень Тейлора Свіфта Look What You Made Me Do.

Минулого року репер Дрейк також спробував їхній хіт 1992 року для свого треку Way 2 Sexy, який очолив чарти США.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Брати Фред та Річард Фейрбрасс поділилися: «Приємно здобути визнання автора нового альбому Бейонсе».

Пара потрапила до заголовків після того, як опублікувала серію матеріалів у соціальних мережах: «Через наші потоки роялті нам більше ніколи не доведеться працювати».

Бейонсе
Бейонсе

Дует збирається заробити новий статок завдяки Бейонсе.

Останні два альбоми Бейонсе були випущені несподівано, змусивши фанатів ритися в титрах, щоб дізнатися, хто співпрацював та брав участь у створенні пісень.

Але у спробі викликати якнайбільше очікувань Бейонсе опублікувала титри пісні за тиждень до дати релізу, щоб ще більше підігріти ажіотаж.

Як і очікувалося, склад включає ряд захоплюючих імен, придатних для першого сольного альбому Бейонсе за шість років після виходу Lemonade 2016 року.

Незважаючи на перерву, мати трьох дітей зайнята іншими успішними проектами.

Вона виграла Греммі за свій концертний фільм «Повернення додому» у 2019 році, озвучила Налу у диснеївському фільмі «Король Лев» 2019 року, а також спродюсувала та підготувала саундтрек до фільму під назвою «Король Лев: Дар».

Нагадаємо, що Бейонсе без спідньої білизни показали свої груди та попу крупним планом.