Ведуча програм "Світське життя", "Голос країни" Катерина Осадча зізналася, що завжди вірила в українські бренди, які відкриті не лише для нас, а й для всього світу.

За її словами, підприємці продовжують роботу з 24 лютого, розповсюджуючи своє, щоб усі дізналися, що у нас талановита та потужна країна.

Катя Осадчая, фото: Instagram
Катя Осадчая, фото: Instagram

"Жінки не втомлюються щодня нагадувати собі та один одному про важливість щоденного догляду. Так, важко і часто не до того, але в День Перемоги нам потрібно буде бути молодими, красивими та доглянутими, згадуйте про це, коли вкотре кажіть собі — не до того", - пише Катерина Осадча.

Вона особисто тестує деякі косметичні засоби. На знімку вона постала у жилеті бежевого кольору. Знизу - білі або штани, або шорти. Волосся доглянуте - зав'язане ззаду, щоб виглядали суворо.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Екатерина Осадчая, фото: Instagram
Екатерина Осадчая, фото: Instagram

"Як ви доглядаєте волосся?", "Ще б, за що підтримувати українського виробника. Ціни на цю продукцію "вражаючі", "А я створюю букети з квітів, які не в'януть", - пишуть користувачі в коментарях.

Там же можна побачити досить багато роботів, які теж хочуть прорекламувати своє.

Нагадаємо, Катя Осадча згадала про "Гру в кальмара", щоб описати росіян із боргами: "Сподіваються..."

Як повідомляв "Знай.uа", Юрій Горбунов побачив, як сльози малюка зцілили Україну від Харкова до Криму: "Обов'язково..."

Знай.ua писав, Катя Осадча показала, як змінився словник з приходом війни - навіть на орків у фільмах і не поглянеш