Відома українська співачка, у минулому політична діячка та героїня найромантичнішого реаліті-шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч (Інна Бордюг) любить радувати свою віддану аудиторію яскравими публікаціями та цікавими постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 490.

Злата Огнєвіч заговорила про жінок і про те, коли вони почувають себе справжніми. Артистка впевнена, всі ми носимо маски, приховуємо свої гріхи та недоліки. Але також вона заявляє, що жодних правил про ті недоліки не існує.

Скріншот з Instagram, Злата Огнєвіч
Скріншот з Instagram, Злата Огнєвіч

"Навіть наодинці з собою ми силимося приховати гріхи й недоліки. Але якщо вже мова про недоліки— то покажіть мені оті правила: ЩО САМЕ вважати недоліком, а що— ні?" - поділилася думками Злата.

Співачка наголосила, що саме суспільство нав'язує жінкам одягати ту саму маску і змушує приховувати себе справжню, але, маючи внутрішню силу, цього можна уникнути. А ще Огнєвіч порекомендувала шанувальникам прочитати кілька легенд і міфів, присвячених жінкам.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

"Жінка. Яка уособлює собою Всесвіт, його найпотаємніші, темні й світлі сторони. А ще в ній безліч відтінків, не порахувати, скільки! Залишається лише досліджувати, через це шлях я люблю набагато більше, ніж результат 🙌🏼", - написала артистка.

Раніше ми писали про те, що "Холостячка" Злата Огнєвіч показала перші кадри нового кліпу "Світло": перемога, яка така потрібна

Як повідомляв Знай.ua, колишній Огнєвіч Задворний страждає від самотності в порожньому місті і без "розгульного" життя: "Тепер все змінилося"

Також портал Знай.ua писав, що Злата Огнєвіч зізналася, чи змогла пробачити Задворного після розриву і хто врятував її від тяжкої депресії: "Має пройти час"