Дружина відомого музичного продюсера Юрія Нікітіна від початку повномасштабного вторгнення намагається підтримати українців, вона розміщує вірші та пояснює людям що відбувається.

Ольга Горбачова в своєму блозі на Instagram розміщує цікавий контент для тих, хто шукає нових сенсів у тому, що відбувається в Україні. Цього разу жінка розмістила афірмацію на кожен день для українців:

Ольга Горбачова. Фото: скриншот Instagram
Ольга Горбачова. Фото: скриншот Instagram

"Ми сила, ми сила, ми сила", - повторює жінка проспівуючи кожне слово, та відчуваючи його енергетику.

Найкраща афірмація українця в найгірші дні. пояснила дівчина у блозі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Ольга Горбачова. Фото: скриншот Instagram
Ольга Горбачова. Фото: скриншот Instagram

За сторінкою Ольги Горбачової спостерігає понад 220 тисяч шанувальників в Instagram. Вона розміщує крім афірмацій — свої вірші, пояснення, що відбувається та розповідає, як надати допомогу не тільки тоді, але й іншим. Нещодавно Ольга припустила, що оскільки у російського народу немає свого духовного коріння і вони вирішили присвоїти історію православ'я та хрещення Київської Русі.

"Ці пісні - підтримка 24/7 онлайн та офлайн", - прокоментували відео Горбачової.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що Ольга Горбачова заявила, що росіяни хочуть вкрасти історію православ'я Київської Русі та очорнюють святих.

Як повідомляв "Знай.ua" дружина Юрія Нікітіна впевнена, що всім українцям потрібна допомога "мозкоправів".

Також "Знай.ua" інформував, дружина продюсера Нікітіна Ольга Горбачова вирішили допомогти людям плакати