Співачка Ірина Білик розповідає історії українців, які постраждали війні росії проти України. Цього разу зірка розповіла історію працівниці Драмтеатру Маріуполя, якій вдалося вижити після бомбардування 17 березня.

Історію Ірина розмістила на своїй сторінці в Instagram. Вона про те, які сильні духом українці, як могла впоратися з жахіттями війни, обстрілів, як змогли налаштувати себе на життя в страшних реаліях окупації та війни, постійних обстрілів.

Ірина Білик. Фото: скриншот Instagram
Ірина Білик. Фото: скриншот Instagram

Євгенія Забогонська багато років працювала у Драматичному театрі в Маріуполі та була там із своєю родиною під час бомбардування, яке знищило театр разом із людьми. Ірани Білик

Жінка розповідає, що довгий час знаходилася у бомбосховищі Драмтеатру та організувала написи білою фарбою "діти" з обох входів будівлі. Про обстріли Євгенія розповідає:

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Я не спала всю ніч, тремтіло все, здавалося, що бомби прилітають кожну секунду. Це тремтіння землі не припинялося. іторія Євгенії Забогонської

Пост Ірини Білик. Фото: скриншот Instagram
Пост Ірини Білик. Фото: скриншот Instagram

Жінка з дитиною і чоловіком врятувалися, змогли вирватися та виїхали, але мріє повернутися до свого рідного міста.

Нагадаємо, ми писали, що Alyona Alyona і Jerry Heil зробили це вперше в Нідерландах, змусивши слухачів верещати від захоплення.

Як повідомляв "Знай.ua" дружина Горбунова Катя Осадча перетворилася на матусю з глибинки з розпатланим волоссям.

Також "Знай.ua" інформував, співачка Luna розповіла, де вона краще спить та пише пісні: "Дякуємо ЗСУ , кожному захиснику та захисниці".