19-річна донька зірки "Кварталу 95" Олени Кравець Маша веде власний блог в соціальній мережі instagram. Дівчина не так часто публікує подробиці свого особистого життя, проте дещо розповідає підписникам. На її акаунт нараховує 13,7 тисяч підписників

Маша Кравець, instagram.com/ma_kravets
Маша Кравець, instagram.com/ma_kravets

Минулого разу Маша показувала як весело проводить час з друзями. На відео дівчинка позує у стильному образі - у приспущених джинсах, топі та з рожевими навушниками. Вона тримає в одній руці склянку з напоєм, яким рятується від літньої спеки, а в іншій закуску.

Цього разу вона показала хлопця, який, можливо їй подобається. Вона зняла його на відео, на якому він по вулиці йшов їй на зустріч. В руках у нього був пакунок. Хлопець стильно вдягнений у білу футболку, зверху накинув літню сорочку.

Дівчина підписала відео

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Красівий"

Маша також розсекретила ім'я хлопця. Його звати Віктор Квашенко. На його сторінці в соціальній мережі вказано, що Віктор консультант з їжі. А ще він не так давно побував в Західній Україні та зробив фото у справжньому гуцульському костюмі.

Варто зазначити, що спільних фото Маша та Віктор не показують у соціальних мережах, можливо, в них все попереду.

Віктор Квашенко, скриншот: Instagram Stories
Віктор Квашенко, скриншот: Instagram Stories

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Слава Дьомін розповів про зіпсовані стосунки з тестем, який був радий анексії Криму: хотів кращого життя та "забив" на онука з донькою.

Також наш портал інформував, Антоніна Хижняк із серіалу "Спіймати Кайдаша" зізналася, що війна розбудила у ній звіра: "Я ніколи не думала, що в мені стільки ненависті".

Крім того, наш портал інформував, Ілона Гвоздєва з "Танців зі зірками" прокоментувала поведінку Лободи, Барських та Брежнєвої під час війни: "У них були зовсім інші гонорари та статус..."