Колишня учасниця групи Потап та Настя, яка зараз веде сольну кар'єру під псевдонімом NK, Настя Каменських привітала українців із Днем Української Державності.

Співачка розповіла про могутність та незламність українського народу, державу, яка має тисячолітню історію. За весь час свого існування наша країна за багато років доводила свою єдність та силу, адже українці завжди боролися за свою свободу та незалежність. І зараз ми показуємо всьому світу і ворогові в тому числі, наскільки велика і сильна наша любов до своєї Батьківщини.

Настя Каменських. Фото: скриншот Instagram
Настя Каменських. Фото: скриншот Instagram

Настя Каменських вважає, що любов до нашої країни – це і є наша зброя, яку не беруть кулі ворога. Наша історія, наші пісні та вірші, все має дух української незламності. Співачка вітає українців з таким державним святом, навіть незважаючи на війну та всупереч їй.

"Як ще одне нагадування – ми непереможні!", - пише NK під фото.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Настя Каменських, фото з Instagram
Настя Каменських, фото з Instagram

На фото Настя Каменських у чорному вбранні на чорному тлі. Виділяється лише намальований прапор на щоці у зірки.

Передплатники співачки реагують по-різному: "Ще одне свято, щоб нас "привітали", дякую, що мої діти сидять у підвалі з 4 ранку, а лукашенка з путіном вітають ракетами", "Все буде Україна" .

Нагадаємо, Настя Каменських за кордоном зізналася, що скучила за домом : "Ми разом переможемо"

Як повідомляв "Знай.uа", Потап і зірка "Дизель шоу" Дмитро Танкович здивували українців надзвичайними вміннями : "Вино перетворили на..."

Знай.uа писав, Настя Каменських до глибини душі зачепила сильними словами, які присвятила українцям : "У саме серце"