Українська холостячка та співачка Злата Огнєвіч поділилася шаленим відео жінок, чоловіки яких зараз перебувають у полоні.

Понад 60 днів наші хлопці з Азовсталі в руках ворогів. Жінки зі сльозами на очах розповідають із болем про те, що їхні наречені, чоловіки, батьки, брати, сини перебувають у полоні кровожерливих орків. Щоранку прокидатися і відчувати лише гіркий біль, який є реальністю.

Злата Огнєвіч фото з Instagram
Злата Огнєвіч фото з Instagram

"Жити з відчуттям, що близька людина в полоні, а в тебе пов'язані руки", - пише Злата.

Співачка дає поради, як ми можемо допомогти нашим захисникам, які зараз страждають у полоні. Міжнародні організації не в змозі щось зробити, вони тільки розводять руками і вдають, що працюють. Навіть на їхній офіційній сторінці жодної згадки про війну в Україні та про наших захисників-полонених.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Злата Огнєвіч зацитувала командира полку "Азов" Дениса Прокопенка – "Україна належить нам". Отже, варто боротися, все в наших руках, кожен має працювати на своєму фронті, допомагати всіма методами.

Злата закликає українців виходити на мітинги у будь-якому місті чи країні, брати участь у флешмобах, ділитися фотографіями, розповідати про наших героїв, робити донати (навіть 10 гривень важливі).

Злата Огнєвіч. Фото: скриншот Youtube
Злата Огнєвіч. Фото: скриншот Youtube

"Погляньте це відео, воно пробирає до глибини душі. Я надихаюся цими жінками, захоплююсь ними і щодня мрію почути гарні новини", - пише Злата.

Нагадаємо, колишній "обраний" Злати Огнєвіч Андрій Задворний показав, що не так з російським літаком: "Є дві кнопки..."

Як повідомляв "Знай.uа", "Холостячка" Злата Огнєвіч показала перші кадри нового кліпу "Світло": перемога, яка так потрібна

Знай.ua писав, відкинутий Мішиною Олексій Тригубенко забив на Ксюшу під час війни, холостячка не стрималася: "Я за нього рада"