Ексдружина боксера В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська вітає український народ із величним святом Днем Державності України, що вперше в історії святкується.

Це нове свято, яке з 2022 року щорічно святкуватиметься в Україні. Марина Боржемська розповідає про історію цього свята під фото. На фотографії Марина у блакитній сорочці та сонцезахисних окулярах разом зі своїми усміхненими дітьми.

Марина Боржемська, фото: Instagram
Марина Боржемська, фото: Instagram

28 липня 988 року відбулося Хрещення Київської Русі і досі Україна вшановує як це свято, так і своїх державотворців – князя Київського Володимира Великого. В указі Президента України зазначено, що День української державності керується Актом проголошення незалежності від 24 серпня 1991 року, який схвалив пізніше 1 грудня всенародне голосування.

Марина Боржемська згадує такі відомі українські величні постаті як Тарас Шевченко, Микола Костомаров, Володимир Антонович, Михайло Драгоманов, Іван Франко, Леся Українка, Михайло Грушевський, а також інших "визначних представників національної еліти та борців за державність та незалежність України".

Популярні новини зараз
Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Марина Боржемська, фото: Instagram
Марина Боржемська, фото: Instagram

Адже саме у День української державності вшановують пам'ять таких борців за незалежність. Зараз Україна продовжує виборювати свою свободу, яку нікому ніколи не віддасть.

Нагадаємо, Марина Боржемська зізналася, наскільки в Україні ненавидять своїх же переселенців: "Змогли відчути..."

Як повідомляв "Знай.uа", Марина Боржемська опинилася на пляжі у всьому білому, кажучи загадками: "Після бурхливої ​​ночі"

Знай.uа писав, Горбачова заявила, що напівголий Узєлков може допомогти українцям, але забула, як він образив свою колишню Боржемську: "Аб'юзер"