11 сезон романтичного шоу "Холостяк" порадував українців своєю відвертістю і все ж таки очевидним фіналом.

Все сталося саме так, як фанати проекту й думали. Михайло Заливако вибрав не їхню улюбленицю - Юлю "Зайку", а Анну Богдан, яка весь час шепотіла йому на вухо і відводила розмови у бік сексу.

Юля Бельченко та Залівако, скріншот з відео
Юля Бельченко та Залівако, скріншот з відео

Пристрасть між ними зникла. Тому Анна Богдан та Михайло Заливако більше не разом. Сталося це за рік після закінчення "Холостяка". Не вперше... бо до цього пари мали такий розвиток подій.

Наразі чоловік показав, куди почав витрачати свої гроші після того, як він став неодруженим у черговий раз. У Stories фігурує не зовсім зрозуміла фотографія. На ній показав віртуальний космічний вихованець, у якого, за словами Залівака, він інвестував цілих 3500 доларів – за поточним курсом це близько 130 тисяч гривень.

Популярні новини зараз
Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Михайло Заливако, скріншот: Instagram Stories
Михайло Заливако, скріншот: Instagram Stories

А потім він поділився кумедним відео з маленькою дівчинкою, якою мама дала спробувати васабі. Вона бере невеликий шматочок до рота, а потім, після невеликої паузи, просить їй допомогти.

"Я в сльозах", - пише Заливако до цього відео.

Михайло Заливако, скріншот: Instagram Stories
Михайло Заливако, скріншот: Instagram Stories

@mattleal68

#help#wasabi #poorbaby

♬ original sound - Matt Leal

Нагадаємо, Михайло Заливако з "Холостячки" відповів на звинувачення у втечі з України: "Дякую, що привітали з поверненням"

Як повідомляв "Знай.uа", Юля "Зайка" показала, як любляче про неї піклується хлопець в Італії: "Холостяк" Заливако в прольоті

Знай.ua писав, Анна Богдан, що кинула "Холостяка" Заливака, змінила коханого на краси Хорватії: "Про війну вже забула"