Український шоумен, ведучий, комік Вадим Мічковський запустив на сторінці у соціальній мережі Instagram нову рубрику "Лайфхакі від Дядька Жори".

Він вирішив підняти настрій своїм передплатникам, тому виклав свій перший лайфхак, який полегшує життя.

Дядя Жора. Фото: скрін youtube
Дядя Жора. Фото: скрін youtube

"Сподіваюся, що ця рубрика буде корисна для Вас і місцями позитивна. Дивись, користуйся і будь у шоці як і я, що так виявляється можна було", - пише під відео Дядя Жора.

Перший лайфхак у тому, що навіть шкарпетки з діркою мають право друге життя. Тож шоумен радить завжди носити із собою чорний маркер. Побачивши дірку в носінні – скоріше бери маркер і замальовуй її. Проблема вирішена!

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Дядя Жора. Фото: скрін youtube
Дядя Жора. Фото: скрін youtube

Комік Дядя Жора закликає передплатників писати свої відгуки та коментарі, а також якщо хтось знає такі корисні лайфхаки – надсилайте.

Шанувальники гумориста жартома коментують лайфхак і навіть дають свої поради: "А якщо білі шкарпетки, то можна скористатися коректором", "Шкарпулі зараз можна купити дешевше, ніж маркер". При цьому, варто все ж таки розуміти, що Дядя Жора не є творцем цього "геніального" лайфхака. Він знаходиться на просторах Інтернету вже досить давно.

Нагадаємо, Дядя Жора пожартував про труднощі сімейного життя: "Жінка має дві функції..."

Як повідомляв "Знай.uа", Дядя Жора перетворився на "хрещеного батька" і вирішив повчити українців життя: "Ніколи не..."

Знай.uа писав, Дядя Жора показав, як балує дружину "лакшері" відпочинком на заправці: "Нинішня відпустка"