Грузинський ексхолостяк, продюсер та підприємець, учасник українського шоу "Танці зі зірками" Іраклі Макацарія поділився фото разом зі своєю новою дружиною Лізою Чічуа.

Зараз подружня пара знаходиться у медовому місяці, десь у теплих краях. На фото 20-річна Ліза у короткій зеленій сукні з персиковою сумкою на плечі, на ногах помаранчеві босоніжки, а на обличчі сонцезахисні окуляри та широка посмішка.

Анетті Жернова та Іраклі Макацарія
Анетті Жернова та Іраклі Макацарія

Іраклі обіймає свою жінку і посміхається. Ексхолостяк одягнений у світлу сорочку та чорні шорти у тонку білу смужку, на ногах біло-чорні кросівки, на обличчі сонцезахисні окуляри.

На другому фото Іраклі солодко цілує свою молоду дружину. На тлі пальми, море та пляж Греції.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Іраклі Макацарія і Ліза Чічуа, фото з соцмереж
Іраклі Макацарія і Ліза Чічуа, фото з соцмереж

Передплатники молодят із захопленням реагують на такі фото: "Як взагалі можна бути такими красивими людьми?", "На вас надивитися неможливо! Ви гармонійна пара! Красиві та навіки разом щасливі!", "Кохання в повітрі" .

Іраклі Макацарія та Ліза Чічуа відзначили весілля у Грузії зі своїми рідними. Грузинський екс-холостяк настільки був зворушений, побачивши свою кохану в весільній сукні, що заплакала.

Нагадаємо, Іраклі Макацарія більше не холостяк: як пройшло весілля грузинського красеня - вінчання, танго та наречена у короткій сукні

Як повідомляв "Знай.uа", Іраклі Макацарія врятував дочку генерала та дружину ексхолостяка Діми Черкасова з лап путіна: "Це вже така родина"

Знай.uа писав, Іраклі Макацарія після заручення з Лізою Чичуа взявся за Машу Єфросиніна: "Це була перша"