Танька з "Країні У", комік та актриса шоу "Ліга сміху" Тетяна Песик захоплюється нашими затятими та непереможними людьми.

Нещодавно вона демонструвала неймовірну мужність, але не лише з боку воїнів ЗСУ, а простих фермерів. А зараз продовжила кумедну рубрику Ірини Сопонару, показавши сексуального чоловіка та те, як він їсть їжу.

Таня Песик. Фото: скрін youtube
Таня Песик. Фото: скрін youtube

"Що там щодо сексуального поїдання їжі", - пише Тетяна Песик у публікації.

Вона показала, як татуйований і бородатий чоловік бере в свій рот устрицю і ковтає її на камеру, підморгнувши потім усім, хто це подивився. Акторка теж вирішила записати подібне відео. Але вийшло не дуже. Вона широко відкриває рота, максимально витягує язик і засовує ложку з, ймовірно, супом у рот. А потім починає її вилизувати з усіх боків.

Популярні новини зараз
Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

Тетяна Песик, фото: Instagram
Тетяна Песик, фото: Instagram

"Це відео зробило мій ранок! Капець! Талант не проєш", "Ложка: милий щоденник", "Тепер ви всі знаєте, що у мене сьогодні вранці був крем-суп з броколі", "Добре, що суп, а не куряча ніжка, тому що вже в пабликах "мова ворожнечі" написали, що це дітей на сніданок подано", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, зірка "Жіночого кварталу" Таня Песик дістала туалетний папір, що нагадує росію: "Навіть вона..."

Як повідомляв "Знай.uа", зірка "Жіночого кварталу" Таня Песик побачила, як до останнього рятувати "хліб", що згорає: "Тут свій фронт"

Знай.ua писав, зірка "Жіночого кварталу" Таня Песик віддала свого "Бабайка" воїнам ЗСУ: "Радій, як слон"