Український танцюрист, суддя телевізійних проектів "Танцюють всі!", "Україна має талант", "Танці з зірками" та телеведучий програми "Твій день" Влад Яма як нещодавно виявилося, ще на початку війни зумів виїхати закордон разом із сім'єю, втікши до США .

За його словами, тоді ще влада не ввела воєнного стану, тож проблем не виникало. А зараз у Instagram Stories він поділився кадром, опублікованим до нього.

Влад Яма. Фото: скрін youtube
Влад Яма. Фото: скрін youtube

"Ось він привід танцювати, а я думаю, коли знадобляться знання від Влада Ями, які він так старанно викладає нам на фітнес-інтенсиві", - йдеться у Stories.

Влад Яма знаходиться у танцювальному залі, з телефоном у руці. І, мабуть, показує танцювальні рухи. А приводом для танців виступає інформація з боку Генштабу ЗСУ щодо втрат з боку російської федерації в рамках повномасштабної війни, яка триває протягом 154 днів. Понад 40 тисяч рашистів більше ніколи не повернуться додому.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Влад Яма, скріншот: Instagram Stories
Влад Яма, скріншот: Instagram Stories

А в останній публікації він висловив свої співчуття близьким Руслани Писанки, яка несподівано померла після боротьби з онкологією у Німеччині. Що приховувала від шанувальників із самого початку.

Нагадаємо, легенда "Танців із зірками" Влад Яма "виправдався" за втечу під час війни, але українці все одно "зафукали": "Хр*новий патріот"

Як повідомляв "Знай.uа", легенда шоу "Танці з зірками" Влад Яма зізнався, що через війну почав часто зриватися: "Складно стримати агресію"

Знай.uа писав, Влад Яма похвалився ідилією в сім'ї: "Гарні та щирі"