Відома співачка, колишня учасниця гурту "НеАнгели" Слава Камінська показала, як проводить час із друзями. Кадрами знаменитість поділилася в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Слава Камінська не втрачає контакту з шанувальниками та регулярно радує їх новими кадрами, показуючи, що відбувається у її житті. Цього разу співачка показала, як проводить вечір у компанії друзів.

Слава Камінська. Фото: скрін youtube
Слава Камінська. Фото: скрін youtube

"Ви просто не уявляєте, чим ми зараз займаємося. Майже три дівчини під вікном... Ем, але я вам все одно не розповім, бо ви подумаєте, що ми не в собі", - каже зірка.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Що саме робить із друзями Камінська так і не зізналася, втім, дала зрозуміти, що "вечірка" безалкогольна. На відео артистка розповіла, що п'є чай, але натякнула, що хотіла б бачити в чашці щось гаряче.

"Якісь дивні речі відбуваються. Просто ми сидимо в шоці по коліно. Це все знаєте чому? Тому що коли ти п'єш чай замість пива, наприклад... Завис процесор", - констатує співачка.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Слава Камінська приділила Влада Яму, такого з огірками не витворяв навіть Антон Савлепов: "Я здуру взяла і..."

Також наш портал інформував, Маша Полякова у тоненькому ліфі забула про гальма та зняла пікантні кадри в душі, поки "Королева ночі" виступає у київському метро.

Крім того, ми писали, Тіна Кароль злилася в єдиному співі з сотнями людей з усіх куточків світу: "Передавати цю зливу".