Талановита українська актриса та гумористка, зірка "Жіночого кварталу" Катя Нікітіна продемонструвала неймовірний талант, влаштувавши танець "булочок". Ролик вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Для шанувальників Каті Нікітіної не секрет, що крім гумору вона активно займається танцями та спортом, тому може похвалитися ідеальною фігурою та неймовірною розтяжкою. Акторка регулярно демонструє можливості свого тіла, дивуючи фанатів.

Катя Нікітіна. Фото: скрін youtube
Катя Нікітіна. Фото: скрін youtube

Так цього разу Катя Нікітіна здивувала черговим талантом. На відео гумористка сіла практично у шпагаті і виконала, напевно, найнезвичайніший танець, у якому задіяла свої сідниці. Зірка показала, як рухає ними у такт музиці та захопила українців.

"Хто повторить?" - підписала ролик актриса.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Колега Каті Нікітіної по "Жіночому кварталу" Таня Песик захопилася вмінням подруги і явно захотіла повторити так само.

"Бомба", - написала у коментарях Песик.

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірки "Ліги сміху" Ігор Ласточкін та Кирило Ганін показали один день із життя українських волонтерів: "Наші і не це можуть".

Також наш портал інформував, красуня з "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару показала, які подарунки для неї замовляють із Франції: "Бог благословив мене".

Крім того, наш портал інформував, Юрій Ткач із "Кварталу 95" із "чужою" дружиною показав, як готується до вступу України до Євросоюзу: "Зміни відбуваються через біль".