Відома українська травесті-діва та блогерка Монро прокоментувала недавню фотосесію президента Володимира Зеленського та першої леді Олени Зеленської.

Відповідний пост з'явився на особистій сторінці Монро у соцмережі Фейсбук. Фотосесія президентського подружжя наробила чимало галасу. Були т, хто захоплювався таким вчинком, а також ті, хто категорично засудив Зеленських.

"О! Дивний світ інтернет життя. Щоб ви розуміли, в реальному світі не обговорюють ні обкладинку с Зеленською, ні календар волонтерок, ні ще десятки тем, які так розбурхують мешканців королівства фейсбук. Мені подобається і перша леді, і календар. Просто тому, що ціль у проєктів одна, привернути увагу.", - пише вона. Монро

Монро, facebook.com/monroe.diva
Монро, facebook.com/monroe.diva

Саме таким чином пояснила фотосесію Олени та Володимира Зеленських травесті-діва Монро. Вона також розповіла, що зараз робить її щасливою - можливо ці поради стануть у пригоді й вам.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

"Літо, закрутки, курс, опалювальний сезон, як в Києві, коли дадуть ракети дальньої дії для контрнаступу - це і ще сотні навколо життєвих тем турбують простих смертних. Я купила гладіолуси і щаслива. Це квіти з мого дитинства. Квіти мого літа. Але в моїй сім'ї квіти купували ну дуже рідко, по-перше, це дорого, по-друге, дорого. Тому зараз ці квіти вдвічі цінніше, по-перше, я ж #багатаЖіночка, а по - друге не знаєш, що буде наступного літа і чи буде воно... Отака х**** малята", - пише вона. Монро

Нагадаємо, Євген Клопотенко лютуватиме? Монро змінила традиційний рецепт українського борщу

Як повідомляв "Знай.ua", Монро припустила, чому путін масово запускає ракети по цивільних об'єктах: "Імпотент, мотиляє млявим х**м"

Також "Знай.ua" писав, травесті-діва Монро привселюдно задобрила Олексія Арестовича: "Національний зволожувач"