Лідерка гурту ONUKA Ната Жижченко показала будинок, в якому жили її дідусь та бабуся. Перед війною його реставрували

ONUKA, фото-facebook
ONUKA, фото-facebook

А нещодавно Ната разом з чоловіком, музичним продюсером Євгенієм Філатовим влаштували у своєму будинку в Чернігові сімейну фотосесію, яка вразила шанувальників. Світлини співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Публікація підписана так:

"Жити. Всупереч. В сьогодні. В Че."

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Як відомо, співачка разом з чоловіком та маленьким синочком мешкали в будинку під Києвом. Проте вона не забувала про свій родинний будинок, в Чернігові побудований ще в 1904 році, де жили її дід та бабуся.

З початку повномасштабного вторгнення Ната на деякий час виїжджала разом з маленьким Сашком до Трускавця. Проте швидко повернулася і вже 20 березня була вдома, під Києвом. Їхати за кордон зірка не планувала, оскільки і в Україні може займатись творчістю.

Варто зазначити, що співачка досить боляче переживала трагічні події в її рідному місті Чернігові, якому окупанти завдали значних руйнувань. Як розповідала співачка, для неї Чернігів - це острівець дитинства, тому вона вірить в те, що все, окрім людей, можна відродити, і дух Чернігова зберігся.

Нагадаємо, ONUKA виставила рахунок окупантам через будинок дідуся в Чернігові: "Я відбудую його знову".

До слова, старша дочка Олени Кравець з "Кварталу 95" здивувала змінами: так і не скажеш, що 19 років.

Раніше ми писали, що співак Віктор Павлік вразив шанувальників рідкісним дитячим фото: "Без слів".