Популярна співачка Аліна Гросу продовжує спілкуватися з шанувальниками у соціальній мережі instagram. Вона періодично розповідає про подробиці свого особистого та творчого життя. За її акаунтом стежать 466 тисяч підписників

Аліна Гросу. Фото: скрін YouTube
Аліна Гросу. Фото: скрін YouTube

З початку повномасштабного вторгнення у Мережі було багато припущень, де знаходиться російський бойфренд Аліни Гросу – Роман Полянський. Навіть подейкували, що пара розійшлася. Тому Аліна вирішила покласти край чуткам та показати, які у неї стосунки з російським бойфрендом.

Нещодавно вона вперше за п'ять місяців війни опублікувала спільне відео з Романом в сторіс.

На ньому співачка разом з Полянським катається на катамарані по озеру в Чернівцях. Видно одну ногу Аліни та ногу Романа. Вони разом крутять педалі та пливуть в одному "човні".

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Цим відео Аліна хотіла показати, що попри трагічні події, які зараз відбуваються в Україні, вони разом пливуть в одному човні. Відео вона підписала:

"Музика дня"

Варто згадати, що українській співак Павло Зібров під час війни розповідав, що попри те, що хлопець Аліни росіянин, він є справжнім патріотом України. Артист згадав, що Полянський завжди заступався, коли чув від когось погані слова про Україну. Ця якість у бойфренді співачки дуже захопила Павла Зіброва.

Аліна Гросу, скриншот: Instagram Stories
Аліна Гросу, скриншот: Instagram Stories

До слова, Аліна Гросу засвітила животик в спокусливому топі і розкрила секрет гарного настрою: "Яскраві фарби".

Раніше ми писали, що Аліна Гросу витягла з українців одкровення під час війни: "Страшно"

Нагадаємо, Павло Зібров захопився бойфрендом Аліни Гросу Романом Полянським: "Наш хлоп".