Відома російська балерина Анастасія Волочкова похвалилася презентом від залицяльника та отримала нову порцію засуджень від шанувальників. Фото знаменитість опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Анастасія Волочкова досить яскрава публічна особистість, яка не соромиться демонструвати принади в найепатажніших вбраннях, що нерідко викликає бурхливу критику з боку шанувальників. Втім, зірку це навряд чи бентежить, бо продовжує привертати увагу до своєї персони.

Анастасія Волочкова. Фото: скрін youtube
Анастасія Волочкова. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Анастасія Волочкова похвалилася презентом, можливо, від залицяльника – великим букетом червоних троянд. На фото балерина сидить на дивані широко розставивши ноги в позі лотоса.

сьогодні вечір червоних троянд", - підписала фото балерина.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення
Показати ще

Хвиля хейту від шанувальників не змусила на себе чекати.

"Вечір червоних раз...і вечір чергової синьки", "Ну, ти Настюха і суєти навела", "Червоних троянд і звичайно ж бухліща!!!! Як у раші і належить!!! Кожен день!!! Давайте расія", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Волочкова скинула одяг і влаштувала сумнівний "трійничок" з Джигурдою та Івлєєвою: "Вічно в трусах і все життя через ж*пу".

Також наш портал писав, Таїсія Повалій після втечі до Росії з радісно помчала розважати президента Білорусі Лукашенка.

Крім того, ми писали, Максим Галкін взявся за виховання сина Гаррі та влаштував активний відпочинок на природі.