Переможець "Голосу країни-11» Сергій Лазановський оригінально привітав усіх українців із Днем Української Державності та анонсував прем'єру пісні.

На своїй сторінці в Instаgram Лазановський розмістив приспів нової пісні, та вказав, що створив її у колаборації з музикантом Дмитром Решетніком.

Сергій Лазановський. Фото: скриншот Instagram
Сергій Лазановський. Фото: скриншот Instagram

Вітаю усіх українців із Днем Української Державності. Дякуємо нашим З$У, за їхню мужність. Вони наші герої і ангели охоронці. Ну і залишаю для вас шматок майбутньої прем'єри Сергій Лазановський

Вірусна пісня одразу прилипає до слухачів, і вже не помічаєш, як наспівуєш:

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"ЗСУ - файно луплять м*скаля, ЗСУ - їх женуть через поля, Захищають свій кордон, Б'є наге військо бидло кремлівське".

Сергій Лазановський. Фото: скриншот Instagram
Сергій Лазановський. Фото: скриншот Instagram

У коментарях шанувальники подякували Сергієві за таку чудову співаночку.

"Кожна пісня-це витвір мистецтва. Ще від "Геть з України" під враженням, а тут скоро новий шедевр вийде", "Яка файна українська пісня", "Сергію ти неперевершений", "Молодчина, пісні гарні, і співаєш файно. Дякую", "
Супер! Дуже заїдуча пісня", "то є хіт", - написали у колонці коментарів.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що Олена Шоптенко з "Танців з зірками" на великій площі у Відні перетворила натовп у пульсуючий тризуб.

Як повідомляв "Знай.ua" Ірена Карпа знайшла різницю між німцями та "совєтами" Другої світової.

Також "Знай.ua" інформував, що українська модель Анна Неплях закликала організаторів "Міс Всесвіт" виключити росіянку з конкурсу краси.