Як відомо, Ірина Федишин не лише гарно співає, вона допомагає ЗСУ та активно веде свій блог в соціальній мережі instagram, в якому спілкується з шанувальниками та розповідає про своє особисте, творче життя та про те, що вона робить для України. За її життям стежить 421 тисяча підписників

Ірина Федишин. Фото: скриншот Instagram
Ірина Федишин. Фото: скриншот Instagram

Зараз співачка веде досить активну концертну діяльність. Вона подорожувала Європою разом з відомим піаністом Євгеном Хмарою, а зараз разом з Пономарьовим та DZIDZIO вона збирає кошти для ЗСУ на благодійних концертах та аукціонах.

Не забула співачка поздоровити шанувальників з Днем Української Державності, проте потрапила у конфуз. Своє привітання вона супроводила кліпом, якій був опублікований в мережі youtube у 2021 році.

Підписники обурились та спитали у коментарях, навіщо вона опублікувала ще раз одне й те саме відео. Вони припустили, що таким чином вона вирішила "накрутити" більше переглядів. Крім того, їх ще обурило, що в словах пісні звучить фраза "на Україні", в той час, коли навіть уряд Польщі звернувся до своїх громадян з проханням говорити "в Україні."

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У коментарях вони написали:

"А зачем еще раз это самое видео это суда забрасывать, в чем логика, в чем смысл, больше лайков, больше денег получишь тогда, или он его перемонтировал."

" А чого це на Україні?"

Нагадаємо, стала відома одна з причин розлучення DZIDZIO з дружиною: "Величезна манія, є в мене таке".

До слова, Кузьма Скрябін написав найважливіший хіт для Дзідзьо, а Jerry Heil "порадувала" Злату Огнєвіч: жест доброї волі.

Раніше ми писали, що Дзідзьо назвав те, з чим йому найбільше пощастило у житті: "Дякую Богу, мамі й татові за те, що..."