Alyona Alyona - яскрава представниця хіп-хоп індустрії в Україні, опинившись у ній лише кілька років тому.

Зараз він має голос - вагомий, у соціальній мережі Instagram за нею стежать близько 370 тисяч людей. Тому вона звернула увагу на тварин, які страждають у зоопарках, що є вічною проблемою... бо з нею продовжують боротися довгі роки, а виступи як відбувалися, так і продовжуються.

Alyona Alyona. Фото: скрін youtube
Alyona Alyona. Фото: скрін youtube

Цього разу Alyona Alyona порекомендувала українцям публікацію, щоб почитати її та добре подумати перед тим, як з'явиться бажання сходити до зоопарку з дітьми.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

У публікації є записки лева під назвою "Пекло цирку". Починається лист зі слів, що тварина вкотре перебуває у клітці, вже багато років. Йому там тісно, ​​немає можливості вільно пересуватися, лише сидіти та чекати.

"Вранці приходить він, я не знаю, як його звуть, але я ненавиджу його. Він відкриває клітину, але це не довгоочікувана свобода. Починається новий день і нові страждання. Щодня я повинен виконувати незрозумілі дії, але я роблю їх, оскільки поряд чую звук батога. Ціна однієї помилки – сильні удари. Іноді вони бувають настільки болючими, що я не витримую і кидаюся на свого кривдника", - йдеться у публікації.

леви в зоопарку Al-Qureshi
леви в зоопарку Al-Qureshi

Подібні "напади" нічим добрим не закінчуються, люди б'ють тварин ще сильніше і навіть залишають без їжі. Під кінець повідомляється, що, виходячи до зали, левів лякає велика кількість людей, а також оплески, музика та чергові батоги.

Хоча в той же час не зрозуміло, чому Alyona спочатку згадала зоопарк, а не цирк. Адже іноді тваринам просто доводиться перебувати у зоопарках, бо у неволі вони не виживуть.

Нагадаємо, Alyona Alyona і Jerry Heil зробили це вперше в Нідерландах, змусивши слухачів верещати від захоплення: "Просто бомба"

Як повідомляв "Знай.uа", Jerry Heil хоче перетягнути батьків у шоубіз після того, як вони зав'язали з м'ясним бізнесом: "Парочка - Максим і Одарочка"

Знай.uа писав, Alyona Alyona показала, який неймовірний подарунок їй зробили земляки в Нідерландах: "Це було супер приємно"