Відома українська акторка та телеведуча Ольга Сумська постійно на зв'язку з великою армією шанувальників. Вона ділиться з ними різними новинами з особистого та професійного життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 730 тисяч підписників

Ольга Сумська. Фото: скрін youtube
Ольга Сумська. Фото: скрін youtube

Як відомо, з початку повномасштабного вторгнення Ольга втратила саму близьку людину - не стало її мами. Також в акторки є ще один сердечний біль - це її старша донька, яка через особисті обставини залишилась жити в Москві. Проте, Ольга Сумська з самого початку війни залишається в україні та активно висловлює свою громадянську позицію.

Крім того, що вона повернулась до рідного театру, Сумська активно займається волонтерською діяльністю та допомагає не лише людям, а й тваринам, які теж страждають від війни.

А нещодавно Ольга поділилася з шанувальниками кадрами своє нової роботи на Українському радіо. Вона записує роман відомої української письменниці Марини Гримич "Юра".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Варто зазначити, що цей твір показує внутрішній стан тих багатьох людей, які потрапляють під тиск зовнішніх обставин, а потім опиняються в пеклі власних сумнівів, коли потрібно зробити моральний вибір, проте є відчуття, що не готовий до цього.

"Сам герой — мов втілення зламу епох, коли ти ще весь такий з себе пристойний комуніст-комсомол, але нутром чуєш, що довкола відбувається якийсь сюр", - написано в рецензії до роману.

Отже, варто дочекатися виходу роману на радіо голосом Ольги Сумської.

Ольга Сумська, скриншот: Instagram Stories
Ольга Сумська, скриншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Ольга Сумська влаштувала фотосесію на тлі зруйнованих будинків, щоб підняти українцям бойовий дух: "Ми вистоїмо".

Раніше ми писали, що Ольга Сумська, Андрій Бєдняков, Алан Бадоєв: українські зірки, які втратили найближчих людей під час війни.

До слова, Ольга Сумська помітила дещо важливе, виступаючи з перед українськими воїнами: "Господи..."