Зірка "Жіночого кварталу" та "Ліги сміху" Тетяна Песик захопила шанувальників виконанням знаменитого трюку Ван Дамма. Відео знаменитість опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Таня Песик має неймовірну харизму і почуття гумору, тому шанувальників у неї хоч відбавляй. Вона намагається постійно бути на зв'язку з ними і регулярно радує новими фото та відео як з особистого життя, так і з робочих буднів.

Таня Песик. Фото: скрін youtube
Таня Песик. Фото: скрін youtube

Так, цього разу актриса "Жіночого кварталу" вирішила показати шанувальникам результат їхніх спільних старань – нові автомобілі для ЗСУ. Зробила це Таня Песик оригінально, ставши між двома машинами, повторюючи знаменитий трюк Ван Дамма.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Вийшло, звичайно, не так ефектно, як у легенди, але щоб вразити фанатів цього було достатньо.

Трюк Ван Дамма. Фото: скрін youtube
Трюк Ван Дамма. Фото: скрін youtube

"Ван Дамм зі своїм шпагатом нервово курить осторонь. А якщо серйозно, дякую за вашу роботу. Слава Україні", "Яка ж ви чудова. Дякую за вашу роботу", "Ракета петарда", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" показала чому давно сумувала і розкрила подробиці нового шоу.

Також наш портал інформував, Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" згадала, як "відривалася" разом із Вікторією Ткач та Наталією Могилевською: "З минулого життя..."

Крім того, наш портал інформував, Юрій Ткач із "Кварталу 95" із "чужою" дружиною показав, як готується до вступу України до Євросоюзу: "Зміни відбуваються через біль".