Популярна блогерка з українського села Даша Євтух підкорила аудиторію своєю безпосередністю та простотою. Дівчина є дуже активною користувачкою соцмереж Instagram і TikTok, регулярно записує свої знамениті "розпаковки" і радує фанатів розважальним контентом.

Даша Євтух розмістила для армії шанувальників гаряче та досить провокаційне відео. Блогерка в коротеньких шортах і топі вирішила влаштувати мийку машини за найкращими традиціями американських фільмів, тільки ось до блиску вона натерла копійку у своєму селі, але це виглядало все одно ефектно.

Скріншот із Instagram, Даша Євтух
Скріншот із Instagram, Даша Євтух

Дівчина спокусливо крутила стегнами на камеру, посміхалася і стріляла очима. Загалом, вона дозволила фанатам розглянути своє тіло з усіх боків.

Її коментарі буквально вибухнули від компліментів. Але серед користувачів соцмережі були й ті, хто засудив Дашу Євтух за такий контент. На їхню думку, такі відео недоречні під час війни, яка триває в Україні вже понад п'ять місяців.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Коментарі - instagram.com/dashaevtukh_live/
Коментарі - instagram.com/dashaevtukh_live/

Коментарі - instagram.com/dashaevtukh_live/
Коментарі - instagram.com/dashaevtukh_live/

Раніше ми писали про те, що Даші Євтух хотіли "закрити рота" за правду про війну в Україні, але вона тільки осміліла: "Знала, що під загрозою"

Як повідомляв Знай.ua, рецепт найпростішого, але дуже смачного "Наполеона" від блогерки Даші Євтух: тісто, крем і дрібка кохання

Також портал Знай.ua писав, щоб блогер Даша Євтух потягнулася до "інтимного" місця корівки, щоб дати цінний урок українцям: "Оце контент"