Відома співачка Світлана Лобода, чітко висловила свою позицію, яка засуджує війну в Україні. А зараз співачка активно займається благодійною діяльністю

Світлана Лобода, скріншот з відео
Світлана Лобода, скріншот з відео

Як відомо, не так давно Лобода побувала у зруйнованому окупацією Ірпені - це її рідне місто. Побачене вразило співачку та вона з усіх сил намагається допомогти місту та людям, що постраждали внаслідок війни.

Крім того, що Світлана допомагає грошима, вона переказала значну суму на будівництво нового дитячого садку, співачка особисто допомагає всім, хто потрапив у складну ситуацію. Так їй разом з командою вдалося знайти транспорт та привезти хвору на цукровий діабет бабусю в лікарню, яка ледь не вмерла вдома.

А тепер співачка повернулась до своєї сім'ї, яка зараз перебуває в Європі. Вдома вона зробила ніжне селфі разом зі старшою донькою Євою. світлину вона розмістила в сторіс соціальної мережі instagram.А ще на фото був їх домашній улюбленець - пухнастий песик.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

На Світлані зовсім немає макіяжу, проте варто зазначити, що виглядає вона прекрасно. А також шанувальник підмітили, що старша донька дуже схожа на маму.

Як відомо, у Світлани є молодша донька Тільда, проте зірка не показує її фото.

Світлана Лобода, скриншот: Instagram Stories
Світлана Лобода, скриншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Світлана Лобода захотіла "скасувати" війну заради одного красеня: "Скільки років ми разом?"

Як повідомляв "Знай.uа", Світлана Лобода ледве врятувала пенсіонерку з цукровим діабетом: 2 дні без інсуліну.

Знай.ua писав, Тіна Кароль повернулася в Україну слідом за Лободою, яку після історії з Ірпенем назвала "перебіжчицею": "Будинку, земля така ж"