Супермодель та колишня зірка Vogue Белла Хадід продемонструвала свою струнку статуру в соцмережі на знімках зі своєї недавньої кампанії Michael Kors.

Цю публікацію Белла Хадід оприлюднила на своїй сторінці в Instagram.

Колишня зірка з обкладинки Vogue у своєму акаунті в Instagram поділилася рекламними знімками, показуючи свою струнку статуру супермоделі.

Позуючи поруч із яхтою, Белла продемонструвала крихітне чорне трикутне бікіні в парі зі світловідбиваючими окулярами. Вона одягла туфлі на підборах з ремінцями та класичну чорно-бежеву велику сумку Michael Kors.

Масивний золотий кубинський браслет та кольє додали класичному образу яскравих фарб та вишуканості.

Популярні новини зараз
Відключення світла: коли чекати повернення графіків 500 гривень на продукти від "Ощадбанку": як отримати Отримає кожен учень: школярів чекають нові правила Пенсіонерів змусять платити: важливе звернення податківців
Показати ще

Її волосся було зібрано в ідеальний хвіст, і жодне волосся не стирчало, як і очікувалося від моделі з подіуму.

Белла також опублікувала ще один знімок із кампанії, на якому вона холодно дивиться в далечінь.

Вона одягла літню сукню з квітковим принтом, високі білі плетені підбори і цього разу модельну помаранчеву сумку від Kors. Вона доповнила образ золотим браслетом та великими золотими обручами.

Також Белла показала своїм 53,8 мільйонам підписників у Instagram деякі ексклюзивні закулісні кадри через свою історію, яка показала, як вона ходить уздовж берегової лінії.

Нагадаємо, що Белла та Джіджі Хадід показали свої голі тіла.

Як раніше повідомляв портал "Знай", сучасних моделей висміяли у соціальній мережі.