Популярний український співак та актор Олексій Завгородній, якого всі шанувальники знають як Позитив заявив, що має намір освоїти безвідмовну зброю для боротьби з так званим "руським світом". Про це він розповів на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Позитив випустив нову пісню "Нічого особистого", яку одразу ж оцінило суспільство. Пісню артист виконав російською мовою та зробив це спеціально, щоб донести посилку до росіян. За його словами, це остання його робота мовою країни-агресора.

Позитив, фото: Instagram
Позитив, фото: Instagram

Співак зазначив, що працює над матеріалом українською мовою та вважає, що це найкраща зброя для боротьби з "руським світом".

"Вважаю, що всі медійні люди мають бути прикладом для народу та публічної площини спілкуватися українською мовою. Також і пісні мають бути написані українською, бо російська – це мова ворога. Наша рідна мова – наша зброя", - зазначив співак.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Позитив підкреслив, що мова – головний ідентифікатор нації та її культури, тому так важливо знати, поважати та використовувати її.

"Ми маємо відрізняти свою культуру, адже артист - це культурна одиниця тієї чи іншої країни", - додав він.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Олексій Positiff Завгородній звернувся до росіян у новому треку російською мовою: "Нічого особистого".

Також наш портал інформував, екстрасенс Макс Гордєєв поділився передбаченням для Росії на серпень: "Готуйтеся, буде капець".

Крім того, ми писали, Наталія Могилевська не приховала бажань щодо другої вагітності та поїздок до Криму: "Де ви виступатимете".