Новий вірусний кліп, однак, показує, як пара ретельно веселиться по всій Великій Британії, будучи двома 20-річними дітьми, за роки до того, як зв'язати себе шлюбом.

Кліп у Tik Tok , який на даний момент був переглянутий більше 4 мільйонів разів, показує, як королівська пара живе своїм найкращим життям з друзями, а Вільям та Кейт виглядають п'яними на деяких кадрах після кількох ночей у місті.

Кейт Міддлтон і принц Вільям, фото з Facebook
Кейт Міддлтон і принц Вільям, фото з Facebook

Пара отримала високу оцінку в розділі коментарів за їхнє ставлення, а Міддлтон отримала додаткові компліменти за її приголомшливу зовнішність як тоді, так і зараз.

"Яка вона така фотогенічна! Це найбрутальніші її фотографії з існуючих, і вона, як і раніше, виглядає як стрибаюча богиня!" , - Написав один фанат, а інший додав: "Кейт зовсім не постаріла".

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

"Вони виглядають, як я у звичайний день, коли мої друзі фотографуються… без алкоголю" , - пожартував один із передплатників, а шокований спостерігач додав: "Я думав, що вони ніколи не веселилися".

Пара познайомилася і зустрічалася 2002 року, коли вони були студентами Сент-Ендрюського університету в Шотландії. Хоча вони ненадовго розлучилися у 2007 році, незабаром вони возз'єдналися: Вільям зробив пропозицію у 2010 році, а пара одружилася наступного року.

@danideeeee1

party hard 😅 like normal young people 😊 #katemiddleton #princewilliam #duchessofcambridge #dukeofcambridge #royalfamily #fyp #royal #party

♬ Hard Times - Paramore

Нагадаємо, що Меган Маркл і принц Гаррі скоро розлучаться, у Королівському палаці вже вирішили: "Все закінчиться сльозами" .

Раніше ми повідомляли, що Кейт Міддлтон забула про платиновий ювілей Єлизавети II та прийшла у джинсах.