Третя вагітність Регіни Тодоренко була закутана якимись дивностями від самої співачки. Спочатку вона розповіла про викидень, яким закінчилася попередня.

Потім українська співачка та телеведуча завила, що хоче народжувати у ванній. Одразу після пологів вона розповіла, що народжувала у присутності не тільки чоловіка, а й 3-річного сина, а вишнею на торті стало те, що Топалов та Тодоренко назвали свого сина – Мир, плюнувши в обличчя всім українцям. Малюка звуть Мирослав, але Регіна та Владислав називають його саме Мир.

Регіна Тодоренко з дітьми, фото: Знай.ua
Регіна Тодоренко з дітьми, фото: Знай.ua

Але Тодоренко продовжує вражати своїх шанувальників. То вона не могла обрати ліжечко для Мирослава і шанувальникам здалося дивним, що вона не купила колиску для дитини наперед. А тепер знаменитість вирішила і зовсім повихвалятись "першою істерикою в родині". Дівчина виклала відео того, як два її сини ридають захлинаючись. Старший син у цей момент притискається до мами, яка зайнята тим, щоб покривлятися на камеру.

"Можете нас привітати, у нас перша сімейна "драма"" , - написала дружина Влада Топалова.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Скріншот поста Регіни Тодоренко
Скріншот поста Регіни Тодоренко

Нагадаємо, що зрадниця Регіна Тодоренка змусила 3-річного сина дивитися на свої пологи: "Мишко заливався сміхом, йому подобалося".

Раніше ми повідомляли, що Регіна Тодоренко назвала сина Влада Топалова на честь війни в Україні та показала, як народжувала: "Неси людям мир" .

Також стало відомо, що Регіна Тодоренко після небезпечної вагітності народила, відзначилися Лазарєв та Соловйов: "Ще один бандерівець та фашист".