Популярний український телеведучий шоу "Всюди Люди" та "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна", а також багатодітний батько Анатолій Анатоліч часто радує багатотисячну аудиторію інформативними публікаціями у своєму Instagram.

Анатолій Анатолич вирішив прокоментувати поведінку відомого продюсера Юрія Бардаша, який різко перекинувся на бік російської влади та став ворогом народу України. Телеведучий зізнався, що він завжди йому подобався, а тим більше його робота з гуртами Quest Pistols, Гриби та Wellboy.

Юрій Бардаш, скріншот: Youtube
Юрій Бардаш, скріншот: Youtube

Анатоліч назвав Бардаша подарунком для російської пропаганди, адже він може стати тим самим рупором, до якого прислухатимуться тисячі людей. На думку телеведучого, продюсер був таким "своїм" хлопцем з району, позбавленим толерантності.

"Це і є сучасний, молодіжний рускій мір, такий "ауе". Він фанат романтики биківської, зоновської. І це багатьом подобалося", - заявив Анатоліч.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Артист навіть сумнівається, що на Бардаша справді полював "Грузинський легіон", про що він сам розповідав нещодавно. Анатоліч упевнений, продюсер не раз збрехав своїм шанувальників. Наприклад, у питанні про Херсон і його уявне "завоювання" російськими солдатами. А ще він стверджував, що до ЗСУ пішли прості сільські хлопці, і це теж було брехнею.

"Юра брехло і йо*нувся", - підсумував телеведучий.

Раніше ми писали про те, що експродюсер Wellboy Юрій Бардаш злякався "Грузинського Легіону" і втік у гори: "Великі плани "

Як повідомляв Знай.ua, "Тупі та продажні": Анатоліч показав "весілля" шанувальниці путіна та проросійського Бардаша

Також портал Знай.ua писав, що експродюсер Wellboy Юрій Бардаш, ставши зрадником, забув про любов до Скрябіна: "Прощавай, вибач"