Не один житель нашої країни підтримає думку про те, що українська озвучка фільмів, мультфільмів та серіалів дуже колоритна і цікава.

Часто після перегляду картини в кінотеатрі дже не хочеться потім дивитися її в російській озвучці, яке першою з'являється в інтернеті. Однак мало хто знає, які знаменитості стоять за цією феноменальною грою голосу.

Звичайно, всі обізнані, що Октопуса у мультфільмі "Монстри на канікулах" озвучував Меловін, а ведмежа Паддінгтона - Володимир Зеленський. А що на рахунок Гаррі Поттера?

Скрін, відео YouTube "Гаррі Поттер"
Скрін, відео YouTube "Гаррі Поттер"

Свого часу у знаменитої саги про чарівників повилося оновлення озвучки від "Sweet TV", де засвітилися нещодавно померла Руслана Писанка та донька Олі Полякової - Маша. Кому із героїв подарували свої голоси знаменитості? До чого вони зробили це так віртуозно, що навряд чи хтось із українців здогадався, що це були саме ці зірки.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Легендарна телеведуча та акторка Руслана Писанка озвучила розсудливу та справедливу професорку Міневру Макґонеґел.

Міневра Макгонагалл, кадр з фільму "Гаррі Поттер та Філософський камінь"
Міневра Макгонагалл, кадр з фільму "Гаррі Поттер та Філософський камінь"

Руслана Писанка озвучує Міневру, кадр із відео
Руслана Писанка озвучує Міневру, кадр із відео

А от привида-плаксу Міртл, яка назавжди була ув'язнена в туалеті Гоґвартсу, озвучила вже Маша Полякова. ідеально передавши емоції загиблої дівчинки.

Плакса Мірта, кадр з фільму "Гаррі Поттер та Таємна кімната"
Плакса Мірта, кадр з фільму "Гаррі Поттер та Таємна кімната"

Маша Полякова озвучує Мірту, кадр з відео
Маша Полякова озвучує Мірту, кадр з відео

Відео з моментами запису виклали в ТікТоці і воно зібрало масу захоплених коментарів від українців.

"НайКкращі переклади - українські", "Їм ці голоси так підходять.. я читаю книги про Гаррі Поттера, а не дивлюся фільми, але це просто вау", "Тепер хочу подивитися Гаррі Поттера українською", "Ухти, навіть не знала". .."

@n_histori_a

український дубляж Гаррі Поттера (частина 3) #українськийдубляж #ukraine

♬ оригінальний звук - n_histori_a

Нагадаємо, що Маша Полякова в тоненькому ліфі забула про гальма і зняла пікантні кадри в душі.

Раніше ми повідомляли, що чоловік Писанки Ігор Ісаков розповів про перше побачення з Русланою у церкві: "Запізнилася на 3 години".