Відома українська співачка Джамала (справжнє ім'я - Сусанна Джамаладінова), яка здобула перемогу на конкурсі "Євробачення" у 2016 році, любить радувати фанатів яскравими публікаціями та ділитися важливими моментами свого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить майже 1 мільйон.

Партнером Джамали у польських "Танцях із зірками" став 30-річний танцівник Яцек Йешке. У п'ятому сезоні він уже виходив із шоу переможцем. Йешке є титулованим артистом, шестиразовим чемпіоном Польщі з бальних танців, півфіналістом World of Dance Polska.

Скріншот з Instagram, Джамала
Скріншот з Instagram, Джамала

"Ми обидва розуміємо, що буде непросто, адже наша пара сильно відрізнятиметься від загальної атмосфери такого проєкту", - написала зірка.

Джамала заявила, що Яцек розуміє мету участі цього року і як така підтримка є важливою для українського народу. За словами співачки, вони одразу ж налагодили конект.

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

"І скажу – стався метч з перших хвилин. Коли вже після "привіт" розумієш – здається, свій чувак. Хочеться передати емоції українців танцями не менш сильно, ніж піснями. І думаю, кращого партнера ніж Яцек для цього важко уявити", - зізналася Джамала.

Раніше ми писали про те, що Taniec z Gwiazdami з українським акцентом: шанувальники припускають, що разом із Джамалою вперше виступить український зірковий тренер Роман Осадчий

Як повідомляв Знай.ua, Джамала у Польщі вирішила змінити мікрофон на паркет, все через рідний дім: "Україна не повинна зникнути"

Також портал Знай.ua писав, що Джамала в Іспанії несподівано отримала новий ковток надії на перемогу: "Коли виходиш на сцену і бачиш..."