Чарівна дружина Дмитра Комарова зі "Світу навиворіт" модель та телеведуча Олександра Кучеренко, під час повномасштабної війни уникає виставляти багато своїх фото, але цього разу зробила виключення, адже показала 8 своїх улюблених місць Києва.

Красуня виставила фотосесію у своєму Instagram. Вона розповіла, чому наважилась знову з'явитися у соцмережі, демонструючи свою красу.

Олександра Кучеренко. Фото: скриншот Instagram
Олександра Кучеренко. Фото: скриншот Instagram

На мені - 8 унікальних сорочок ручної роботи. Колекція Квітка, яку мені пощастило представляти, неповторна. Кожна з сорочок має свій унікальний малюнок, який художниця створює за допомогою пензлика і акрилових фарб по тканині. Ці зображення уособлюють красу українських жінок, символічно переплетену з красою квітів України. Олександра Кучеренко.

Олександра Кучеренко. Фото: скриншот Instagram
Олександра Кучеренко. Фото: скриншот Instagram

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

На моделі - сорочки з малюнком калини, маків, волошок. Тих прекрасних квітів, якими повниться наша земля. Олександра зазначила, що у складні часи однаково хочеться відволіктися від поганих думок, а краса українок надихає чоловіків у всі часи.

Олександра Кучеренко. Фото: скриншот Instagram
Олександра Кучеренко. Фото: скриншот Instagram

Коли я робила цю фотосесію, думала про те, як сильно я люблю Київ. Я нікуди не виїхала з початку повномасштабної війни і за останні 5 місяців бачила Київ різним: і жахливо безлюдним, і задимленим вибухами, квітучим холодною весною, наляканим сиренами, але так прагнучим життя. Квітка завжди знайде можливість розцвісти навіть у найважчий час.

"Яка гарна україночка", "Ти наша красива українська квіточка", "Ви як завжди красуня", "Дуже гарно та жіночно. Вас так мало в інстаграм. З’являйтеся тут частіше", - написали у коментарях.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що колега Саші Кучеренко Юлія Зорій попередила українців про тривожну залежність

Як повідомляв "Знай.ua" дружина Дмитра Комарова Олександра Кучеренко розповіла, що робить заради перемоги України.

Також "Знай.ua" інформував, що Дмитро Комаров з "Світу навиворіт" познайомив українців з унікальною красунею.