Кожен українець прагне зробити хоч щось для настання якнайшвидшої перемоги нашої країни у війні з росією, яка прийшла знищити все наше.

Але у кожного у цьому своя "вигода". Навіщо ж волонтерить і допомагає армії зірка серіалу "Будиночок на щастя" Костянтин Войтенко?

Костянтин Войтенко, фото: пресслужба Нового каналу
Костянтин Войтенко, фото: пресслужба Нового каналу

Майже з першого дня війни зірка українського комедійного серіалу "Будиночок на щастя" (Новий канал) Костянтин Войтенко разом із професійним танцівником Антоном Нестерком об'єдналися та допомагають українським воїнам. За п'ять місяців війни хлопці творчих професій перекваліфікувалися на справжніх волонтерів!

"Світ став зовсім іншим, ми немов потрапили в інший вимір. Я ось, наприклад, уже розбираюся в коліматорних прицілах. Хоча раніше для мене це був просто "приціл" , - сміється Костя. - Мені здається, що й не було іншого життя, що ось зараз – моє життя… Я так звик до неї… Думаю, що після війни навіть трохи сумуватиму."

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Костянтин Войтенко, фото: пресслужба Нового каналу
Костянтин Войтенко, фото: пресслужба Нового каналу

Костянтин Войтенко зі своїм колегою роблять усе можливе, щоб наблизити перемогу України, і актор сподівається, що ці добрі щоденні справи та згуртованість українців залишаться доброю традицією після війни.

"Мій майстер курсу, який пройшов Другу світову, розповідав, що це були найкращі роки його життя. Незважаючи на те, що йде жахлива війна, вона все ж таки змушує робити гарні вчинки. І мені здається, це на все життя! – поділився актор у YouTube-проєкті української телеведучої Міли Єремєєвої "Очима правди"- Ми зараз робимо дуже добру справу і будемо сумувати, як би це не звучало. Нам потрібно максимально прискорити перемогу, перемогти, а потім озирнутися назад і сказати: "Ну, це було так як треба" .

Нагадаємо, що Костя Войтенко з "Будиночок на щастя" попередив українців про інше майбутнє після війни.

Раніше ми повідомляли, що Костя Войтенко захотів гроші 10-річної Лєри Єжової, яка віддала Притулі 21 000 грн: "Зіграв у шашки...".