Відома українська співачка Анастасія Приходько щиро зізналася, хто з вітчизняних зірок її приємно здивував. Цією людиною стала її колега по сцені співачка Даша Астаф'єва.

Даша Астаф'єва від початку війни зробила чимало заяв про своїх колег, вона не боїться різко висловлюватися у бік тих, хто працює на росію і підтримує агресію проти України, або просто відмовчується про це.

Анастасія Приходько зізнається, що інколи аж дивується, адже раніше ніяк не очікувала від неї такох різких звернень та доволі гострих фраз в бік інших артистів.

"От іноді дивуюсь, дивлюсь відео та від кого не очікувала різких звернень, стверджень, іноді навіть доволі гострих фраз в бік колег, та такої добрячої підтримки, так це Д. Астаф'єва! Іноді потрапляю на якісь епізоди з нею і думаю, ну молодець! В нас таких мало, така стримана ще киця, але є потенціал! 💛💙🌏", - пише вона. Анастасія Приходько

Даша Астаф'єва. Фото: скриншот Instagram
Даша Астаф'єва. Фото: скриншот Instagram

Популярні новини зараз
Комунальники зробили попередження для всіх, хто має лічильники: переплати не уникнути Асфальт буде плавитись під ногами: в Україну знову повернеться спекотна погода Гроші змусять повернути державі: українців попередили Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

Анастасія Приходько також опублікувала на своїй сторінці у Фейсбуці коротке відео з інтерв'ю Даші Астаф'євої, в якому співачка висловлюється про зірок, які кладуть собі в кишеню гроші. Мова йде про знаменитостей, які виїхали за кордон і дають благодійні концерти.

"От ти чула їх звернення? Ти вважаєш, що вони відверті? Вони не дуже відверті, це по-перше. А по-друге, іноді вони кажуть, що вони заробляють мільйони, вони збирають те... Де цей доказ? Забирають по 20% від кожного збору, від кожного внеску. Офіційно. А не офіційно? Я їх не звинувачую, але я не вважаю, що це відверто. Що це по-чесному", - говорить вона. Даша Астаф'єва

Пост Анастасії Приходько у Фейсбук
Пост Анастасії Приходько у Фейсбук

Нагадаємо, Настя Приходько зібралася "тепло" зустріти Потапа, Монатіка і Влада Яму після перемоги: "Виїхали за кордон під час війни"

Як повідомляв "Знай.ua", Анастасія Приходько розповіла, як нею тричі скористалися у житті: "Він мене на*бав"

Також "Знай.ua" писав, Анастасія Приходько відповіла, чи справді потрапила на Євробачення від росії через ліжко: "Ідіть нах*й, гниди"