Українська акторка та телеведуча, щаслива дружина та мама Ольга Сумська любить радувати свою велику армію шанувальників різними новинами з особистого та професійного життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 730 тисяч людей.

Ольга Сумська зустрілася з легендарною, заслуженою артисткою України Ніною Матвієнко та не змогла не зробити спільний знімок.

Скріншот із Instagram, Ольга Сумська
Скріншот із Instagram, Ольга Сумська

Зважаючи на все, вона зустріла її на благодійному заході, який у Пирогово організувала ціла банда акторів, щоб зібрати якнайбільше грошей для покупки 5-ти карет швидкої допомоги.

У кадрі артистки щасливо посміхаються, зачаровуючи шанувальників своєю красою. Обидві були одягнені у національні українські вишиванки, а Ніна Митрофанівна ще й із червоним намистом.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Коментарі - instagram.com/olgasumska/
Коментарі - instagram.com/olgasumska/

Коментарі - instagram.com/olgasumska/
Коментарі - instagram.com/olgasumska/

"Зустрічі, які надихають …❤️ Люблю!💙💛" - зізналася знаменитість.

На заході також був великий ярмарок, на який зірки принесли свої частування, а потім продавали їх. Усього вдалося зібрати 105 тисяч гривень і перша карета швидкої вже поїхала до медиків на передову.

Раніше ми писали про те, що Ольга Сумська змінила сцену на мікрофон радіостанції: голос відомої акторки скоро лунатиме в кожному радіоприймачі

Як повідомляв Знай.ua, Ольга Сумська спустилася до підвалу, де ховалися від окупантів та гинули безневинні українці: "Як таке може відбуватися у 21 столітті"

Також портал Знай.ua писав, що Ольга Сумська дала "ляпаса" Таїсії Повалій, яка простелилася перед путінськими лизунами: "Вона перейшла грань"