Мати моделей Джіджі та Белли Хадід розповіла фанатам, що взяла таку необхідну відпустку, щоб "переоцінити" своє життя після смерті її матері Анс ван ден Херік.

"Після втрати матері я справді боролась з депресією, за якою пішов рецидив хвороби Лайма... емоційний стрес і горе сильно вплинули на мою імунну систему" , - підписала 58-річна Іоланда свій пост, на якому вона була одягнена в білу сорочку на гудзиках, джинсові шорти та солом'яний капелюх.

"Моя телефонна залежність теж не допомогла, вона почала забирати так багато часу від присутності в моєму житті… Я зрозуміла, що ми поступово починаємо втрачати мистецтво спілкування, і це створює в нас глибоку самотність" , - продовжила вона.

Іоланда описала останні дев'ять місяців як "прекрасне перезавантаження" і час, щоб "відучитися брати [її] телефон по 50 разів на день".

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот
Показати ще

"Навчитися зосереджуватися на собі, своєму шляху до здоров'я та бути присутньою у цей момент мого життя, - пояснила вона. - Час сповільнився і став набагато спокійнішим, з'явилося більше часу, щоб просто посидіти і почитати книгу, час відновити зв'язок з людьми, зайнятися творчістю та , найголовніше, провести час із сім'єю. Я дуже рада повернутися і побачити, чим ви всі займалися”.

Колишній зірці "Справжніх домогосподарок з Беверлі-Хіллз" діагностували важку хронічну неврологічну хворобу Лайма після того, як у 2012 році бельгійський лікар виявив активну інфекцію в її мозку.

Пізніше у 2016 році вона перенесла процедуру TVAM (трансваскулярна вегетативна модуляція), яка включає введення катетера у яремну вену через невеликий розріз. Лікування призначене для полегшення симптомів Лайма у пацієнтів, включаючи втому та мозковий туман.

Нагадаємо, що Белла Хадід влаштувала дивовижний показ у мікро-бікіні: ноги супермоделі здаються нескінченними.

Раніше ми повідомляли, що Белла та Джіджі Хадід показали свої голі тіла.