Знаменита українська телеведуча та акторка Руслана Писанка пішла з життя 19 липня 2022 року. Її смерть стала справжнім шоком для колег і багатьох українців для яких Руся стала рідною.

1 серпня її чоловік Ігор Ісаков повідомив деталі прощання та похорону своєї покійної дружини. Віддати останню шану телеведучій можна буде 2 серпня у німецькому місті Кайзерлаутерн, де Руслана Писанка провела свої останні дні, борючись зі страшною хворобою.

Крім того, за словами Ігоря Ісакова, сам похорон відбудеться у Києві, але наразі точна дата прощання невідома.

Руслана Писанка та Ігор Ісаков, фото з Фейсбуку
Руслана Писанка та Ігор Ісаков, фото з Фейсбуку

Також, Ігор Ісаков назвав ім'я Руслани Писанки, яке та отримала при хрещенні. Виявляється, що нарекли майбутню українську знаменитість Руфіною.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Друзі, нагадую. Завтра, (02.08.22) о 10.00 по німецькому часу, в місті Кайзерлаутерн , Німеччина відбудеться прощання з нашою Русею. Ім'я Руслани при Хрещенні - Руфіна. В кого буде можливість, поставте свічечку ((( дякую всім всім... РS. Друзі, й ще нагадую... Це не похорони в Німеччині, це прощання тут, в місці де вона змушена була жити останні її дні. Похорони відбудуться в Києві (!) , Коли зможу привезти її додому... Точну дату згодом.", - написав він. Ігор Ісаков

Пост Ігоря Ісакова, скріншот з Фейсбуку
Пост Ігоря Ісакова, скріншот з Фейсбуку

Нагадаємо, Костянтин Грубич показав особливі відео з Русланою Писанкою: саме такою вона була насправді

Як повідомляв "Знай.ua", Руслана Писанка нагадала про себе після смерті: "Не прощайтеся, чекайте на нову зустріч"

Також "Знай.ua" писав, Померла Руслана Писанка: акторці і телеведучій було лише 56